Over ons

We staan voor continuÏteit in de dienstverlening naar haar klanten en medewerkers. Op een toonaangevende wijze maken wij het verschil in diverse markten.

Wij geloven dat mensen het verschil maken wanneer ze in hun kracht staan. Het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken. Door de inzet van coaching on the job, vergroten wij de kracht van werkzoekenden, werknemers en werkgevers waardoor zij betere en snellere resultaten behalen. De vakbekwaamheid van onze medewerkers staat voorop. Duurzaamheid en verantwoordelijkheid nemen, zit in onze organisatie ingebakken.

Meer mensen aan het werk met PlurynWerkt

Jobstap participeert in PlurynWerkt. Hierin is alle expertise en ervaring van Pluryn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leren en werken gebundeld. Binnen PlurynWerkt werken Jobstap, REA College, Tarcisiusschool, De Bolster en de maatschappelijke ondernemingen en activiteitencentra van Pluryn nauw samen. Met als gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk en maximale participatie in de samenleving.

www.plurynwerkt.nl